Helyi Építési Szabályzat módosítás

terkep.jpgTisztelt Lakosunk!
Helyi Építési Szabályzatunk vállalkozói és önkormányzati fejlesztési igények miatt ismét változtatásra szorul, melyhez módosítani kell Településrendezési Eszközeinket.
Az eljárás a településfejlesztési koncepcióról, az integrált városfejlesztési stratégiáról és a településrendezési eszközökről, valamint egyes településrendezési sajátos jogintézményekről szóló 314/2012. (XI. 8.) Korm. rendelet szerinti tárgyalásos eljárás keretében történik.

Az eljárás első lépése a tervanyag partnerségi véleményezése, melynek keretében partnereinknek 2017. november 27-tól kezdődően 15 nap áll rendelkezésre, hogy a tervanyag kapcsán véleményeiket elektronikusan, postán vagy személyesen eljuttassák a Polgármesteri Hivatal építésügyi irodájába.
A módosításról lakossági fórumot is tartunk 2017. december 11-én 14.00 órakor a Dankó Pista Művelődési Házban, ahol véleményeiket személyesen is elmondhatják vagy írásban jelezhetik a fórumot követő 8 napon belül az önkormányzat felé.
A partnerségi eljárás Szatymaz Község településfejlesztési, településrendezési és településképpel kapcsolatos feladataival összefüggő partnerségi egyeztetés szabályairól szóló 10/2017. (IV.21.) önkormányzati rendelete szerint zajlik.
A módosítás tervanyaga innen letölthető: http://www.urbanimex.hu
(„Szatymaz” címszó alatt vagy a térképen Szatymazra kattintva, a „Folyamatban lévő tervanyag” menüpontban)

Barna Károly
polgármester
 
  Vissza


2017. november 28.
 

Szatymaz Község Polgármesteri Hivatala
6763 Szatymaz, Kossuth utca 30.
Telefon/Fax: 62-583-560